Ons DNA 


Wij van Dart Design zien het als een uitdaging, om organisaties te helpen met de ontwikkeling van een onderscheidend merkbeeld en heldere beeldverhalen, gebaseerd op de authenticiteit, principes en passie van de opdrachtgever.

 

Dart Design is daarbij in de volle breedte actief. Van bedrijfsleven tot overheid, van kinderopvang tot universiteit, van startup tot multinational.

 

1

Love what we do

We houden van wat we doen. En we geloven in wat we doen. We bijten ons vast in de details. We streven naar perfectie, iedere pixel op z’n plek.

2

Importance
of intuition

We zijn niet bang om op ons instinct te vertrouwen, maar we zijn nooit roekeloos. Het gaat om het vinden van een balans tussen wat we voelen, wat we denken en wat we weten.

3

It takes two

Wij geloven in de kracht van echte verbinding, samenwerking en open communicatie. We luisteren en overleggen; we dagen uit en ontwikkelen. Wij zijn toegankelijk, trouw en investeren in langdurige relaties. Samenwerken is ons credo. 

4

It starts
with ambition

Ambitie is de motor van onze creatieve kracht. Het delen van die ambitie maakt van elke droom een ijzersterk verhaal. Vanuit de wetenschap, dat beelden en beeldverhalen sneller een plek krijgen in het menselijk brein. 

5

Down to earth

We maken de dingen graag eenvoudig, maar houden ze boeiend. We richten ons op heldere communicatie en we komen onze beloften altijd na.

Nieuwsgierig geworden?

 

Als je meer wilt weten over ons en wat we voor je kunnen betekenen. Stuur ons dan een berichtje en we nemen snel contact met je op.