Werken bij DartDesign

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen die niet voor één gat te vangen zijn. Die kansen en uitdagingen met twee handen aangrijpen.

Scroll omlaag voor onze vacatures.

Wie weet is er een match.

(Senior) Designer DartDesign

 

Als Designer zorg je samen met de Creative Director en de rest van het Creatieve team van Dart voor hoogstaand en onderscheidend creatief werk. Samen ondersteunen jullie en geven jullie invulling aan onze ambitie om Dart creatief en strategisch verder te ontwikkelen tot een hoogstaande ‘boutique agency’ gespecialiseerd in het ontwikkelen en activeren van onderscheidende merkidentiteiten. 

Office manager

 

Als Office Manager ben je het gezicht van onze ‘boutique agency’ in Amsterdam. Je hebt veel vrijheid in je werk en krijgt energie van een veelzijdige rol. Geen dag is hetzelfde, maar in de basis is ons kantoor altijd op orde én een fijne plek om te zijn.

 

Project manager

 

Van flink wat ballen in de lucht houden krijg jij juist energie. Want als het om projectmanagement gaat, voel jij je als een vis in het water. Je weet exact hoe je deze rol goed invulling geeft, want je hebt hiermee aan bureaukant al de nodige ervaring opgedaan.

Open sollicitatie

 

Sinds kort zitten we in een fonkelnieuw kantoor in Amsterdam Oost, Oostelijke Handelskade, waar wij werken aan de meest uiteenlopende creatieve en strategische opdrachten. En wellicht pas jij daar wel heel goed tussen. Dus als jij je thuis voelt in een creatieve en dynamische omgeving, waarin kwaliteit en sterke relaties aan de basis liggen, mail ons dan gerust. Want waar jij enthousiast bent, raken wij dat vast ook.

 

Mail ons!

Wil je meer weten?

 

We staan altijd open voor een leuk gesprek of een verrassende kennismaking.